Over Smeets Loopcomfort

Goed in beweging…

Smeets Loopcomfort is een multidisciplinair kennis- en expertisecentrum waar u terecht kunt voor élk (sport)vraagstuk op het gebied van voeten, schoenen en bewegen. Al sinds 1906 helpen wij u graag de meest adequate oplossing te vinden. Smeets Loopcomfort biedt u het grootste aanbod aan oplossingen, aanverwante diensten en producten. Ons hoofdkantoor is gelegen in Sittard.

In dit expertisecentrum, vindt u alles onder één dak: schoenen, pro- en orthesen, loophulpmiddelen, medische diensten, advies en bemiddeling. Smeets ontwikkelt haar oplossingen voor mobiliteitsproblemen in nauw overleg met specialisten en (bedrijfs)artsen uit verschillende ziekenhuizen, medische centra en zorginstellingen. Daarbij staat u als klant altijd centraal en besteden wij veel aandacht aan de actuele schoenmode. In samenwerking met deze specialisten zetten wij ons bovendien in voor preventie van mobiliteitsproblemen.

Klantbeoordelingen (91 KTO-metingen)

De gemiddelde tevredenheid van de product- en dienstverlening van Smeets Loopcomfort wordt uitgedrukt in het rapportcijfer: 8,5.

Meer over:

MVO

Betrokken bij goede doelen in de regio. MEER >