Slide background

Smeets en maatschappij: Samen maken wij het verschil!

Als familiebedrijf en hulpmiddelenleverancier tonen wij onze verantwoordelijkheid en betrokkenheid naar onze werknemers, klanten en ketenpartners, sinds 1906.

Wij vervaardigen producten op maat voor bijzondere mensen. Producten gemaakt met aandacht en toewijding (liefde) voor de klant. De makers en het product dat hen verbindt.

Onze missie is: “Mensen helpen om in alle vrijheid te bewegen en te sporten”.

Wij vinden het belangrijk om onze maatschappelijke betrokkenheid te blijven optimaliseren om zodoende een interessante en eigentijdse partner te blijven. Wij werken samen met vele ketenpartners en zorgprofessionals om zo onderling commitment te creëren.

We organiseren geregeld netwerkbijeenkomsten of stellen ruimtes of (afgeschreven) materialen, apparatuur en schoenen beschikbaar aan derden en ontwikkelingslanden ter stimulering en/of ondersteuning. Daarnaast zamelen wij schoenen in voor stichting Aktie “68 (www.stichtingaktie68.nl) en worden de opbrengsten van onze ingezamelde tonersen cartridges gedoneerd aan Stichting Opkikker (www.opkikker.nl)

Wij kiezen er bewust voor één sportief goed doel te ondersteunen: het Jeugd Sportfonds Limburg (www.jeugdsportfonds.nl).

Smeets loopcomfort is daarnaast lid van MVO-platvorm Kom’mit. (www.kom-mit.nl)