Schoenen

Voor bescherming en steun…

Kunt u moeilijk passende schoenen vinden? Weet u niet wat te doen met uw voetklachten? Waar te beginnen voor een oplossing? Komt u er niet uit met uw huidige behandelaar? De behandelaar van Smeets Loopcomfort helpt u de juiste weg te vinden en adviseert u graag. Ook voor bemiddeling en een second opinion kunt u bij ons terecht.

Onze ervaren orthopedisch schoentechnici maken uw schoenen op maat op úw leest. U kunt daarbij kiezen uit uiteenlopende modellen in elke gewenste kleur en alles 100% Nederlands vakmanschap.

Om prettig te kunnen lopen is een volledig op maat gemaakte schoen lang niet altijd nodig. Bij Smeets Loopcomfort kunt u daarom kiezen uit een ruime collectie modieuze dames- en herenschoenen. Voor een zo groot mogelijk loopcomfort, zijn veel modellen verkrijgbaar in verschillende breedtematen.

Ook is het mogelijk om deze schoenen individueel aan uw voeten te laten aanpassen. Tevens beschikken al onze schoenen over een uitneembaar voetbed en zijn ze geschikt voor losse steunzolen.

Onze oplossingen

Allergeenvrij schoenen

Bent u allergisch voor bepaalde stoffen gebruikt bij de fabricage van schoenen? Dan kunt u bij ons terecht voor allergeenvrije schoenen. MEER >

Comfortschoenen

Wij voeren een groot assortiment modieuze comfortschoenen voor dames en heren van vele bekende merken. MEER >

Maatschoenen

U kunt bij ons terecht voor maatschoenen, ook als u geen probleemvoeten heeft. Ervaar de luxe en het comfort. MEER >

Confectieschoenen

In onze schoenwinkel te Sittard voeren wij modieuze dames en heren schoenen van hoge kwaliteit. MEER >

Sandalen en slippers

Wij bieden u sandalen of slippers op maat met uw eigen voetbed of een speciaal voor uw voet op maat gemaakt corrigerend voetbed. MEER >

Service en onderhoud

Speciale schoenen vragen speciale zorg en aandacht, ook als er iets gerepareerd of vervangen moet worden. Wij kennen ú en úw schoenen. MEER >

Steunzolen

Steunzolen kunnen tal van klachten aan uw voeten en gewrichten verlichten of zelf verhelpen. MEER >

Schoenwinkel

In onze schoenwinkel in Sittard kunt u op 300m2 terecht voor zowel confectieschoenen en maatwerkoplossingen. MEER >


Klanten over ons

Slippers op maat zijn heerlijk zacht voor mijn voeten. Nu heb ik geen last meer van drukplekken aan mijn tenen. Ik loop nu 8 weken achter elkaar op mijn slippers zonder pijn. Daarom heb ik nu ook een paar sandalen laten maken. Hierin kan ik ook nog een kousje dragen als het fris is. Ik had niet gedacht dat ik ooit zoveel op slippers zo lopen. Droeg ze eigenlijk voorheen nooit omdat ik mijn inlegzolen dan zo miste. Ben heel blij met deze oplossing en vind ze nog leuk staan ook.

Oplossingen voor probleemvoeten