sandalen en slippers

Sandalen en slippers zijn er in vele soorten en modellen. Zoals u wellicht weet zijn ze niet allemaal even goed voor uw voeten. Daar is nu een oplossing voor! De slipper/sandaal op maat met uw eigen voetbed of een speciaal voor uw voet op maat gemaakt corrigerend voetbed. Deze sandalen en slippers zijn zowel modieus als therapeutisch en een weldaad voor uw voeten.

Kijk op onze modellen website voor de modellen.

Veelgestelde vragen

Door het aantal modellen, de vele kleuren en verschillende materialen zijn de mogelijkheden bijna eindeloos om een slipper of sandaal te laten maken die precies bij u past. Wilt u een speciaal model of een andere kleur, laat het ons weten via ons contact formulier. Wij gaan dan proberen of wij uw wens in vervulling kunnen laten gaan.

Voor optimaal draagcomfort zorgt uw behandelaar ervoor dat uw 3d aangemeten voetbed 1 op 1 verwerkt wordt in een sandaal of slipper.

De prijs is afhankelijk van de te vervaardigen voetbedden (steunzolen), de keuze van het model en de uitvoering. Het vervaardigen van een slipper is bijvoorbeeld minder werk dan het vervaardigen van een sandaal. Na het consult kan onze behandelaar u informeren over de exacte kosten die normaliter tussen de 185,00* en 225,00* euro liggen. NB. De laagste prijs, is van toepassing indien wij reeds in het bezit zijn van uw recente maatgegevens.

*prijzen 2021

Afhankelijk van het gekozen model zal de levertijd, na het eerste consult, 2-4 weken* bedragen.

*De vermelde levertijden zijn indicatieve levertijden. Feestdagen, vakanties en vertragingen in de aanlevering van materialen door toeleveranciers kunnen de hierboven genoemde levertijd verlengen. Wij streven ernaar om u hierover tijdig te informeren

We proberen zoveel mogelijk te anticiperen op uw vragen. We begrijpen dat we niet alle vragen online kunnen beantwoorden. Bel ons in dat geval op 046 – 47 46 45 1 of neem contact met ons op. Wij helpen u graag…