Adres

Lissabonlaan 10
6135 LE SITTARD

Gratis parkeren en opladen!

schoenwinkel Sittard

Openingstijden

Graag helpen wij u op maandag t/m vrijdag van 9:00-17:30 uur en zaterdag van 10:00-16:00 uur

Modern en hip
In onze schoenwinkel in Sittard treft u modieuze dames- en herenschoenen van bekende merken.

De schoenwinkel is gelegen in ons Expertisecentrum: voeten, schoenen en bewegen. Voor elke vraag op het gebied van: voeten, schoenen en bewegen kan men hier terecht. Indien wenselijk, kunnen wij ook maatwerkoplossingen bieden zoals bijvoorbeeld; losse (steun)zolen of aanpassingen aan confectieschoenen. Ons aanbod is daarom uitgebreider dan dat van een gewone schoenwinkel.

Indien u een maatwerkoplossing wenst, kunt u daarvoor het beste een afspraak maken voor één van onze spreekuren bij u in de buurt.

Persoonlijk advies 
De schoenwinkel van Smeets Loopcomfort heeft een regionale aantrekkingskracht. Voor een persoonlijk advies, komen mensen van heinde en verre naar ons toe in Sittard.

Schoenmerken
Een greep uit ons assortiment:

Deze schoenmodellen van deze merken zijn veelal comfortabel en geschikt voor het inleggen van losse steunzolen maar dat hoeft natuurlijk niet!

Tassen, sjaals
Naast schoenen kunnen de dames bij ons ook terecht voor modieuze sjaals en tassen oa van de merken Giuliano en David Jones.

Schoenonderhoud
Natuurlijk kunt u ook voor schoenreparaties en -onderhoudsartikelen bij ons terecht.

NIEUWE COLLECTIE gearriveerd

DE NIEUWE COLLECTIE dames en heren schoenen is gearriveerd in onze schoenwinkel ! Vlotte modellen die veelal ook geschikt zijn voor losse zolen.

Bezoek onze schoenwinkel in Sittard en sla uw slag!

Graag tot ziens, wij helpen u graag!