blessurepreventie

Comfortabel bewegen is belangrijk om uw sport optimaal te kunnen beoefenen. Graag adviseren wij u hoe u mogelijke toekomstige sportblessures kunt voorkomen. Mocht u reeds belast zijn met een sportblessure dan kunnen wij u diverse hulpmiddelen bieden ter verlichting of oplossing van uw klachten en/of blessurepreventie.

Veelgestelde vragen

De keuze van de juiste sportschoen wordt bepaald door de sporter en is afhankelijk van het Intensiteitsniveau waarop het sporten wordt uitgevoerd. Door een adequate anamnese uit te voeren en goed samen te werken met de diverse sportzorgprofessionals, komen we samen tot de juiste keuze van uw schoeisel met/of zonder aanpassing.

Iedereen heeft zijn eigen looppatroon. De vraag is of dit looppatroon klachten veroorzaakt. De “buitenwereld” heeft er vaak meer problemen mee dan de sporter zelf. Het “vreemde” looppatroon hoeft niet de oorzaak te zijn voor een bepaalde klacht. Wilt u de oorzaak van uw mogelijke blessures achterhalen? Dan kan onze gangbeeldanalyse u hierbij wellicht uitkomst bieden.

We proberen zoveel mogelijk te anticiperen op uw vragen. We begrijpen dat we niet alle vragen online kunnen beantwoorden. Bel ons in dat geval op 046 – 47 46 45 1 of neem contact met ons op. Wij helpen u graag…