Schachtenmaker | Sittard | 16-40 uur

Wil jij iets doen wat weinig mensen kunnen? Ben je goed in handarbeid en bereid om te leren hoe je onderdelen van schoenen maakt? Dan hebben we een unieke kans voor jou!

Maak jij graag kwalitatief hoogstaande lederen producten? Voel je de passie voor ambacht en moderne technieken? Wil je daarnaast leren ‘’on the job’’ en wil je samen met ons de mooiste schoenen maken die voor mensen het verschil maken tussen stil staan en in beweging zijn.

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die schachten maakt voor onze orthopedische schoenen binnen ons productieteam! Deze uitdagende rol omvat een interne opleiding, waarbij jouw motivatie en enthousiasme om te leren van groot belang zijn. Ervaring is niet vereist, want we hechten meer waarde aan jouw bereidheid om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en een origineel beroep te omarmen.

Wat ga jij doen?

Je wordt op de werkvloer ingewerkt en je komt te werken binnen een hecht productieteam. Jouw betrokkenheid is van onschatbare waarde, want je wordt verantwoordelijk voor het vervaardigen van lederen schachten voor orthopedische schoenen.

Je taken zijn o.a.:

  • Vervaardigen van lederen schachten voor orthopedische schoenen;
  • Verrichten van diverse assemblagewerkzaamheden denk hierbij aan: omboeken, polsteren, stikken, vlechten, bevestigen van ringen/haken ed., gebruikmakend van alle voorkomende industriële (naai)machines en gereedschappen. Ambacht en moderne technieken gaan hierbij hand in hand;
  • Het beheer van de tussenvoorraad materialen en grondstoffen en het signaleren van de benodigde aanvullingen.

Waar kun je op rekenen?

Bij Smeets Loopcomfort zijn we niet alleen een groot team, maar ook een hechte familie. We streven ernaar om een bron van werkgeluk te zijn voor iedereen die bij ons werkt. Daarom bieden we niet alleen goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, maar ook zekerheid en een veilige omgeving om te groeien. Met o.a.:

  • Arbeids- en salarisvoorwaarden volgens CAO: Schoentechniek
  • Opleiding op de werkvloer;
  • Goede pensioenvoorziening;
  • Fijne, professionele werkplek in Sittard met de juiste benodigdheden;
  • Veel expertises en deskundige professionals in huis.

Wat breng je mee?

  • Opleiding: mbo-niveau (bijvoorbeeld: creatief vakman leerbewerking, orthopedische schoentechniek, ambachtelijk schoenmaker).
  • Goede beheersing Nederlandse taal.

Solliciteer nu!

Wil jij deel uitmaken van ons warme en gepassioneerde team? Stuur dan jouw CV + motivatie naar hr@rondomlopengroep.nl en neem die eerste stap naar een toekomst waarin jouw vakmanschap het verschil maakt!

Wie zijn wij?

Sinds 1906, draagt Smeets loopcomfort bij aan de gezondheid en welvaart in Zuid-Nederland. Als hulpmiddelenleverancier ontwikkelen en produceren wij, volledig op maat vervaardigde (sport)producten die het lichaam ondersteunen, veelal in samenwerking met de Limburgse en Brabantse ziekenhuizen, (sport)medische- en zorginstellingen en bedrijven. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan: (semi)orthopedische schoenen, VLOS, korsetten, pro- en orthesen, braces, scheenbeschermers op maat, (sport)schoenaanpassingen, (sport)steunzolen, veiligheidsschoen etc. Alle hulpmiddelen worden geproduceerd in Nederland, in onze eigen ateliers en werkplaatsen. Ambacht en moderne technieken gaan hierbij hand in hand.

Onderdeel RondOm Lopen Groep
Smeets Loopcomfort is onderdeel van de RondOm Lopen Groep. Binnen de RondOm Lopen Groep streven we met een groot team van meer dan 285 professionals samen hetzelfde doel na: zoveel mogelijk mensen zo lang mogelijk goed laten lopen. Daar gaan we écht voor.

De RondOm Lopen Groep bestaat uit verschillende bedrijven en labels die elkaar versterken bij het behalen van hun doelen. Het team bestaat onder andere uit allround-, diabetes- en sportpodotherapeuten, MSU-echografisten, bewegingswetenschappers, klinisch epidemiologen, medisch pedicures, leefstijlcoaches, orthopedische (schoen)technologen en -technici, onderwijsontwikkelaars, productiemedewerkers, zooltechnici en administratief-, secretarieel-, pr-, hr- en kwaliteitsmedewerkers die elke dag met passie hun vak uitoefenen. Meer info vind je op: www.rondomlopengroep.nl

Heb je nog vragen?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Ellen Nuijten, eigenaar van de RondOm Lopen Groep, via ellen.nuijten@rondomlopengroep.nl of telefonisch op 06-41155479. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Danielle van HR op 06-41333413. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!