Bijbaan schoenenwinkel Sittard

Ben jij een enthousiaste student podotherapie of orthopedische schoentechniek? Heb je een passie voor schoenen en wil je jouw kennis en vaardigheden inzetten om klanten te helpen bij het vinden van de perfecte schoenen waardoor zij comfortabel kunnen lopen? We zijn op zoek naar een jobstudent voor onze winkel in Sittard!


Wat ga je doen?
Als verkoopmedewerker bij Smeets Loopcomfort in Sittard ben je het gezicht van onze schoenenwinkel op zaterdag. Je verwelkomt klanten, luistert naar hun behoeften en adviseert hen bij het selecteren van de juiste schoenen die passen bij hun voettype en comfortwensen.


Waar kun je op rekenen?

  • Goed salaris
  • Een uitdagende bijbaan in een gespecialiseerde schoenenwinkel;
  • De kans om praktijkervaring op te doen binnen jouw vakgebied;
  • Een gezellig en deskundig team.

Wat breng je mee?

  • Je bent een student in de richting van Podotherapie of Orthopedische Schoentechniek;
  • Klantgericht;
  • Beschikbaar op zaterdagen (09:30-16:30).

Interesse?
Ben jij die enthousiaste student die ons team wil versterken op zaterdag? Stuur een mailtje met je CV naar hr@rondomlopengroep.nl

Over ons
Sinds 1906, draagt Smeets loopcomfort bij aan de gezondheid en welvaart in Zuid-Nederland. Als hulpmiddelenleverancier ontwikkelen en produceren wij, volledig op maat vervaardigde (sport)producten die het lichaam ondersteunen, veelal in samenwerking met de Limburgse en Brabantse ziekenhuizen, (sport)medische- en zorginstellingen en bedrijven. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan: (semi)orthopedische schoenen, VLOS, korsetten, pro- en orthesen, braces, scheenbeschermers op maat, (sport)schoenaanpassingen, (sport)steunzolen, veiligheidsschoen etc. Alle hulpmiddelen worden geproduceerd in Nederland, in onze eigen ateliers en werkplaatsen. Ambacht en moderne technieken gaan hierbij hand in hand.

Onderdeel RondOm Lopen Groep
Smeets Loopcomfort is onderdeel van de RondOm Lopen Groep. Binnen de RondOm Lopen Groep streven we met een groot team van meer dan 285 professionals samen hetzelfde doel na: zoveel mogelijk mensen zo lang mogelijk goed laten lopen. Daar gaan we écht voor.

De RondOm Lopen Groep bestaat uit verschillende bedrijven en labels die elkaar versterken bij het behalen van hun doelen. Het team bestaat onder andere uit allround-, diabetes- en sportpodotherapeuten, MSU-echografisten, bewegingswetenschappers, klinisch epidemiologen, medisch pedicures, leefstijlcoaches, orthopedische (schoen)technologen en -technici, onderwijsontwikkelaars, productiemedewerkers, zooltechnici en administratief-, secretarieel-, pr-, hr- en kwaliteitsmedewerkers die elke dag met passie hun vak uitoefenen. Meer info vind je op: www.rondomlopengroep.nl