Slide background

Voeten

Zorg voor een gezonde basis…

Onze voeten zijn een belangrijk lichaamsdeel en ook onze voeten hebben verzorging nodig. Dat gaat vaak verder dan insmeren met crème alleen. U kunt bij Smeets Loopcomfort terecht voor een medische pedicure, maar ook kunt u bij pijn aan uw voeten, aan de gewrichten of bij houdingsproblemen bij onze podotherapeuten terecht. Zonder onnodig lange wachttijden en op diverse locaties.

Onze oplossingen

Medisch pedicure

Om uw voeten in conditie te houden, verdienen ze regelmatig extra aandacht, want voetverzorging is geen overbodige luxe. Onze pedicures helpen u graag. MEER >

Podotherapie

Als u pijn heeft aan of in uw voeten, enkels, knieën, heupen of rug kan een podotherapeut uitkomst bieden. Podotherapeuten zijn erkende specialisten op het gebied van de voet en kunnen dergelijke klachten behandelen. MEER >

Klanten over ons

Al meer dan 4 jaar verzorgt Leontien mijn voeten tot grote tevredenheid.Zij heeft een professionele aanpak en is zeer deskundig. Bij mijn eerste bezoek heeft zij de stand van zaken opgenomen en een plan van aanpak opgesteld. Verder is de salon modern ingericht en zeer schoon. Afspraken worden steeds correct nagekomen.

Ik loop al heel mijn leven met ingegroeide teennagels en de winterperiode is een ellende i.v.m. de dichte schoenen die erop drukken. Zelfs het dekbed doet pijn. Sinds dat de nagelbeugel op mijn nagel zit die mijn nagelvorm corrigeerd , zodat ze niet meer ingroeien, heb ik vanaf dag 1 totaal geen pijn meer gehad. Ik kan weer alle schoenen aan.  Het is echt ongelofelijk, dat ik zo lang pijn heb gehad en nu met een simpel ijzerdraadje het opgelost is.

Geweldig dat ik nu lekker met blote voeten kan lopen op mijn teenslippers op maat. Het voetbed is een verademing om op te lopen. Lekker licht van gewicht en geen pijnklachten meer als ik op slippers loop. Laat de zomer maar komen!

Video