Hulp voor klanten van OIM en Penders voetzorg (faillissement)

Indien u op zoek bent naar een nieuwe leverancier, bij u in de buurt, dan kunnen wij de zorgtaken omtrent het leveren van producten en diensten overnemen indien u dat wenst.

Wilt u een product bij ons bestellen?

Als u een product/hulpmiddel bij ons wil bestellen dan bent u voor Smeets loopcomfort een nieuwe klant en zullen wij uw zorgvraag en wensen afstemmen tijdens een persoonlijk consult op één van onze vele locaties.

Om u goed te kunnen helpen, hebben wij onderstaande gegevens nodig om uw hulpmiddel te kunnen aanvragen en declareren bij uw zorgverzekeraar:

  1. Een actueel medisch voorschrift (verwijzing) van de behandelend arts waarop oa. de medische indicatie en het type hulpmiddel vermeld staan
  2. Voorletter(s), achternaam, adres, telefoonnummer en e-mailadres  
  3. BSN-nummer
  4. Naam van uw zorgverzekeraar en polisnummer
  5. Soort hulpmiddel dat u via de andere leverancier heeft ontvangen (indien van toepassing). Bijvoorbeeld: (semi)orthopedische schoenen, steunzolen, orthesen, verbandschoenen, aanpassing aan confectieschoenen.
  6. Afleverdatum van het laatst en voorlaatst geleverde hulpmiddel, via de andere leverancier (indien van toepassing)  

Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op. Telefoonnummer: 046-47 46 45 1,  

e-mail: info@loopcomfort.nl

NIEUWE COLLECTIE gearriveerd!

DE NIEUWE COLLECTIE dames en heren schoenen is gearriveerd in onze schoenwinkel ! Vlotte modellen die veelal ook geschikt zijn voor losse zolen.

Bezoekadres: Lissabonlaan 10 in Sittard (tegenover het Fortuna stadion). Gratis parkeren en auto opladen.

Openingstijden winkel: Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur. Zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur

Kom vrijblijvend kijken naar onze schoenen, sjaals en tassen. Wij helpen u graag!

Magazijnuitverkoop korting tot 80%

Heeft u nieuwe schoenen nodig? Profiteer dan van onze kortingen tot 80%! Wij zijn gestart met de grote magazijnuitverkoop in onze schoenwinkel. Bezoek onze winkel en sla uw slag! Onze A-merken in de uitverkoop, oa: Cycleur de luxe, Durea, Finn comfort, Hartjes, Hassia,  Mephisto, Solidus, Waldlaufer.

Graag tot ziens, wij helpen u graag! 

Schoenwinkel bezoeken? 

Bezoekadres schoenwinkel: Lissabonlaan 10, Sittard. Openingstijden schoenwinkel >

NIEUWE COLLECTIE NAJAAR 2022

DE NIEUWE COLLECTIE dames en heren schoenen is gearriveerd! Vlotte modellen die veelal ook geschikt zijn voor losse zolen…

Overzicht zorgverzekeraars en vergoedingen orthopedische schoenen 2022

Hoe is de vergoeding van mijn orthopedische schoenen in 2022 geregeld? Moet ik wachten op toestemming van mijn zorgverzekering?

Diabetes Mellitus: voorkomen Ulcera en/of bevorderen van genezingsproces Ulcera

Binnen Smeets Loopcomfort wordt gebruik gemaakt van voetdrukmetingen. Pedar: Dynamic pressure distribution inside the footwear. Met deze tool kunnen plantaire drukken gemeten worden. De drukken worden plantair gemeten door een inlegzool met electronen tussen de voet en het voetbed/inlay te plaatsen. Vervolgens wordt er een afstand afgelegd en kunnen de drukken exact gelokaliseerd worden.

Steunzolen ACTIE 2e paar steunzolen 50% korting

Bij het gelijktijdig bestellen van twee paar steunzolen, krijgt u het 2e paar steunzolen voor de helft van de prijs…

Voorkom verzwikken

• Verzwikken is de nummer 1, sportblessure wereldwijd.
• Op de werkvloer vinden in Nederland 300.000 verzwikkingen per jaar plaats. Verzwikken staat daarmee in de top 3 van oorzaken van verzuim en zorgt voor hoge kosten voor de werkgever…

3D-aanmeettechnieken

Sinds enige tijd werken onze behandelaren met de nieuwste 3D-aanmeettechnieken graag vertellen wij u meer over de meerwaarde van digitaal aanmeten: het inscannen van een afdruk van een lichaamsdeel, of soms direct van een lichaamsdeel en het digitaal corrigeren hiervan…

Hardloopadvies

Sinds enige tijd werken wij intensief samen met SmartRunners, ter optimalisatie van onze dienstverlening. Hanneke Hurst van SmartRunners leert sporters slim met hardlopen om te gaan zodat zij voortaan met een lach op het gezicht hun hardloopronde kunnen doen…