Vacature: Orthopedisch schoentechnoloog

24-36 uur | Smeets Loopcomfort Sittard

Wil jij ons mooie team komen versterken en wil jij graag bijdragen aan onze missie om heel Nederland goed te laten lopen? Word jij blij van betekenisvol werk doen en heb je altijd het beste voor met de patiënt? Lever je professionele en persoonlijke oplossingen voor beweegvraagstukken? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Wat ga je doen?
Als orthopedisch technoloog bevorder je de mobiliteit van de mensen. Je maakt een technische oplossing voor lichamelijke beweegproblemen en helpt onze cliënten met orthopedische (schoentechnische) hulpmiddelen. Voor sommige mensen zijn op maat gemaakte schoenen essentieel, en daarom hebben we jou nodig! Maar we willen ook onze confectie schoenenlijn (voor mensen met loopuitdagingen) verder ontwikkelen om de zorg betaalbaar te houden.

Je krijgt de kans om aan de slag te gaan in een hecht en bevlogen team van o.a. podotherapeuten, (bewegings)wetenschappers, echografisten en zooltechnici, Enerzijds lever je patiëntenzorg en vanuit diverse praktijklocaties door het land. Hier verricht je o.a. onderzoek, neem je anamneses af, bedenk je orthopedische oplossingen, meet je schoenen aan en adviseer je patiënten over het gebruik hiervan.


Waar kun je op rekenen?

  • Betekenisvol werk, waarmee jij een belangrijke bijdrage levert aan de (voet)zorg in zowel Nederland als België!
  • Werken in een ervaren en gezellig team, met enthousiaste collega’s die hard werken en elkaar graag een handje helpen.
  • Een flexibele baan, waarbij we jouw werkdagen en uren in onderling overleg vaststellen;
  • Een zeer goed salaris, afgestemd op jouw ervaring en kwaliteiten.
  • Zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals doorbetaalde pauzes, een goede pensioenvoorziening, een kilometervergoeding (of auto ter beschikking) en volop scholingsmogelijkheden.


Wat breng je mee?

  • Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding Orthopedisch schoentechnicus en/of Schoentechnoloog.
  • Je draagt de (para)medische zorg een warm hart toe!
  • Je bent innovatief, ondernemend en hebt een passie voor je vak. Je bent een aanpakker, zit vol goede ideeën en werkt graag met je handen.
  • Je vindt het leuk om samen te werken met andere specialisten binnen het vakgebied en zoekt de verbinding met je collega’s en andere vakgenoten.


Interesse?
Ben jij die enthousiaste student die ons team wil versterken op zaterdag? Stuur een mailtje met je CV naar hr@rondomlopengroep.nl


Over ons
Sinds 1906, draagt Smeets loopcomfort bij aan de gezondheid en welvaart in Zuid-Nederland. Als hulpmiddelenleverancier ontwikkelen en produceren wij, volledig op maat vervaardigde (sport)producten die het lichaam ondersteunen, veelal in samenwerking met de Limburgse en Brabantse ziekenhuizen, (sport)medische- en zorginstellingen en bedrijven. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan: (semi)orthopedische schoenen, VLOS, korsetten, pro- en orthesen, braces, scheenbeschermers op maat, (sport)schoenaanpassingen, (sport)steunzolen, veiligheidsschoen etc. Alle hulpmiddelen worden geproduceerd in Nederland, in onze eigen ateliers en werkplaatsen. Ambacht en moderne technieken gaan hierbij hand in hand.


Onderdeel RondOm Lopen Groep

Smeets Loopcomfort is onderdeel van de RondOm Lopen Groep. Binnen de RondOm Lopen Groep streven we met een groot team van meer dan 285 professionals samen hetzelfde doel na: zoveel mogelijk mensen zo lang mogelijk goed laten lopen. Daar gaan we écht voor.

De RondOm Lopen Groep bestaat uit verschillende bedrijven en labels die elkaar versterken bij het behalen van hun doelen. Het team bestaat onder andere uit allround-, diabetes- en sportpodotherapeuten, MSU-echografisten, bewegingswetenschappers, klinisch epidemiologen, medisch pedicures, leefstijlcoaches, orthopedische (schoen)technologen en -technici, onderwijsontwikkelaars, productiemedewerkers, zooltechnici en administratief-, secretarieel-, pr-, hr- en kwaliteitsmedewerkers die elke dag met passie hun vak uitoefenen. Meer info vind je op: www.rondomlopengroep.nl